Πώς θα έρθετε στο Πλωμάρι.

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο σύντομος τρόπος για να φτάσετε στο νησί της Λέσβου είναι αεροπορικός. Το αεροδρόμιο βρίσκεται 5χλμ από το κέντρο της Μυτιλήνης, πρωτεύουσας του νησιού και συνδέεται αεροπορικά με Αθήνα, Θεσσαλονίκη και απευθείας πτήσεις με αρκετούς προορισμούς στο εξωτερικό. Πληροφορίες για τα αεροπορικά δρομολόγια μπορείτε να δείτε στις ιστοσελίδες www.olympicairlines.com και www.aegeanair.gr

Ο δεύτερος τρόπος είναι να ταξιδέψετε με πλοίο. Το λιμάνι της Μυτιλήνης συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, της Λήμνου. Το καλοκαίρι σαφώς υπάρχουν περισσότεροι προορισμοί και δρομολόγια με απευθείας συνδέσεις με αλλά νησιά του Αιγαίου. Μπορείτε πατώντας εδώ να δείτε τα δρομολόγια των πλοίων της ΝΕΛ για Μυτιλήνη από Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Αφού φτάσετε στη Μυτιλήκει, από εκεί το Πλωμάρι απέχει περίπου 42 χιλιόμετρα. Μπορείτε να έρθετε με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ με τα οποία η διαδρομή διαρκει από 50 λεπτα εώς μια ώρα , το εισητείριο κοστίζει 3.20 ευρό. Επίσης υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα είτε να πάρετε ταξί από το λιμάνι είτε από το αεροδρόμιο είτε να κλείσετε ραντεβού με κάποιο ταξί από το Πλωμάρι τηλεφωνικά. Με αμάξι η διαδρομή διαρκεί από 40 έως 50 λεπτά.

2252033559 & 6932485431

Για μια άνετη και ασφαλή μεταφορά σας στο Πλωμάρι και όχι μόνο, σας προτείνουμε το www.taxi-plomari.gr

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com